VVojo Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Czy w/w siodełko posiada jakiś clips pod sakwe? W razie, gdyby tak, podajcie nazwę systemu, żebym mógł odnaleźć odpowiednią sakwę. Pozdrawiam
Fenthin Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Sakwę? Masz na myśli torebkę podsiodłową? Jedyny standard mocowania jaki znam to ICS, to siodełko tego nie posiada. Ale to nic, ponieważ do każdej torebki dostajesz dedykowane mocowanie.
kalinah Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Jesli faktycznie chodzi o sztywne mocowanie, to z tego co wiem zintegrowany system ICS ma oprocz Fizik jeszcze chyba tylko Sell Royal. Podobno w stabilnosci sprawdza sie tez Zefal. Tutaj jest sporo informacji, stronka moze malo branzowa ale za to calosc tego artykulu z BikeBoard.
Fenthin Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Fizik i Selle Royal to dwie marki należące do jednej firmy
VVojo Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Napisano 7 Kwietnia 2014 Czy w/w siodełko posiada jakiś clips pod sakwe? W razie, gdyby tak, podajcie nazwę systemu, żebym mógł odnaleźć odpowiednią sakwę. Pozdrawiam Dziękuję za szybkie odpowiedzi. Podsumowując - wybieram torbę podsiodłową po prostu na rzepy, bez jakichkolwiek zaczepów. W dwóch poprzednich roweruch trafiła się możliowść mocowania sawky pod siodło na clips, a były to: San Marco Ponza oraz Selle Royal Viper.
kalinah Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 @Fenthin:: przemknelo mi to przez mysl, ale ze dowodow mi nie dostarczono, to nie bede .. insynuowac
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.