Groszkin Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Cześć zastanawiam się czy producenci a może dilerzy organizują imprezy gdzie można pojeździć różnymi rowerami w ramach testu. Ciężko jest kupić jakiś rower jeżeli wcześniej się nim nie pojeździć a sklepy nawet te stacjonarne nie dają takich możliwości za bardzo. Czy takie testy ktoś robi w ogóle? Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
Dzordaneiro Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Siema, Ostatnio usłyszałem o takiej możliwośći od Canyona. Będzie on organizował takie testy podczas różnych imprez mtb, trzeba się zgłosić i dostajesz rower na 30min bodajże, tu masz info http://mtb-xc.pl/2014/04/04/przetestuj-canyona/ pzdr
adhed Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Też widziałem tego Canyona i na pewno pojadę zobaczyć chociaż raz do Jeleniej i pojeździć którymś fullem Za darmo ogólnie ciężko znaleźć coś takiego, ale jest sporo miejsc, gdzie wypożyczysz rowery za pieniądze na cały dzień. Np. Rychlebskie Stezky (tam są chyba rowery GT) albo Singltrek pod Smrkem, gdzie są najnowsze Treki http://www.trek-centrum.cz/katalog-kol/s-7 i w innym miejscu Agangi i ma ponoć być też Test Centrum Meridy.
Groszkin Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Napisano 6 Kwietnia 2014 świetnie z tym canyonem. W maju będą w pniewach także rzut beretem od Poznania. Dzięki
wojtas7 Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 jest taka możliwość np w najblizsza sobote na Slezy rowery Kellys - praktycznie wszystkie modele od szosy po enduro - emtb.pl. kaucja 300zl, test po wyznaczonym torze. Na maratonach mtbmarathon.com mozesz przejechac nawet maraton (zawody) na rowerze Specialized - kaucja 500zl platna miesiac przed (niestety). Z tego co wiem to w sklepach we Wroclawiu (na Hallera Specialized i IM MOTION w Palacyku/Biskupinie) jest mozliwosc wziecia rower na test na kilka dni albo weekend kosztuje to chyba 100zl/dzien, nie wolno startowac w zawodach i jak sie kupi rower u nich to ten test jest darmowy ale do sprawdzenia w sklepach bo nie jestem pewien.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.