arczin Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Witam piszę z pytaniem posiadam rower Active race pro i pękł mi w nim wahacz i nie wiem co robić dalej jak to pospawać czy może kupić inny wahacz nie mam pomysłu rama jest aluminiowa proszę o pomoc i sugestie.
tobo Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Możesz kupić nowy wahacz jeśli taki dostaniesz (rower marketowy?), można spawać.
arczin Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Napisano 6 Kwietnia 2014 okej a wiecie ile może kosztować spawanie ponieważ szukam wahacza i ni ma ;/
lukaszs Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 to pewnie stal....... spawanie pewnie nie więcej niż 50zł.
arczin Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Napisano 6 Kwietnia 2014 stal na pewno nie bo jak to by była stal to ja bym nie miał problemu z pospawaniem tego ale to jest alu i jest problem A i jest to marketówka ale długo trzymał i jeździł nieźle dlatego chciał bym go zrobić
lukaszs Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 to spawanie alu pewnie drożej nie wiem czy ci się opłaca , czy nie lepiej kupić nową ramkę
arczin Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Napisano 6 Kwietnia 2014 najlepiej wahacz bym kupił nie ramę ale nie mogę znaleźć ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.