Skocz do zawartości

[amortyzator] Jaki kupic do skakania?

uczak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chce wymienic amortyzator z przodu i niewiem co wybrac

Obecnie mam RST Gila i to straszny syf nikomu nie polecam

Jakbyscie mieli jakies pomysly to walcie max 500 zl

Napisano

Proponuje sztywne widły a jak nie lubisz sztywnych to używki marcoków z 99 i starszych tych rozkręcanych.

A jak nic nie pozostaje to dj używke. pozdro

Napisano

Rock Shox ma robic amory do skoków pod nazwą Agryle. Najtańszy ma kosztować 339 zeta. W Magazynie Rowerowym jest o nim.

Napisano

Po pierwsze Argyle chyba będzie dużo więcej kosztować (może nowa o euro), a pozatym on dopiero będzie w 2007.

Ja Ci do dirtu polecam RST Space ze skokiem 100 mm (on ma QR 20 mm). Pzdr!

Napisano

talis, ale przyłożyłes tą ceną<_< NAwet racjonalnie myśląć byłoby to mało możliwe , by amor RS tyle kosztował.

Jesli chcesz poeksperyentować to weź RST SPACE (nie przypuszczałem ,ze kiedykolwiek komuś polcę RST:P) W Polsce sa dostępne!

Jeśli chesz byc mało oryginalny weź DURO, sprawdzony sprzęt.

Jeśli chesz używkę... szukaj marcoków na allegro.

Napisano

Jeśli są dostępne to powiedz mi gdzie :) Velo ich nie sprowadza. Sam sie zastanawiam (zastanawiałem :P) nad jego zakupem.

• 11 miesięcy temu...
Napisano

JA powiem tyle że amorki RST SPACE są dobre nie jeżdziłem na nim ale widzialem czeski film dirtowców drużyny Author i kolesie naprawde tam takie triki robili ze bylem w szoku ze mieli z przodu rst space skoro czescy zawodowcy jeżdżą na tych amorkach to raczej są dobre:D ja też myśle nad zakupem RST SPACE

• 11 miesięcy temu...
Napisano

jak jaka os ? teraz to maxel chyba nadal sie nazywa , os z giwntem po prwej i po lewej czerwonego srebrne to czesc piasty , zew tulejki...

Napisano

Nie chodzi o to, patrząc na zdjęcie jak teraz ono jest na prawej dolnej goleni mamy czerwone pokrętło, natomiast na lewej jakiś czarny "dzyndzel" który czym jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...