rafklim Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Kupiłem opony typu semi-slick firmy Author rozmiar 37x622 Nie wiem czy to taka wada czy tak ma być, że zbierają wszystko z drogi i sypią na błotnik i na boki piachem, żwirem , błotem. Przez kilka lat nie ubrudziłem tak roweru jak po 1 przejażdżce na tych oponach Zapewne oznacza to że mają dobrą przyczepność no ale chyba jakieś granice są. Szkoda mi tylko 90zł. Czy jest szansa że jak się tochę wytrą to będzie lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Kupiłem opony typu semi-slick firmy Author rozmiar 37x622 Nie wiem czy to taka wada czy tak ma być, że zbierają wszystko z drogi i sypią na błotnik i na boki piachem, żwirem , błotem. Przez kilka lat nie ubrudziłem tak roweru jak po 1 przejażdżce na tych oponach Zapewne oznacza to że mają dobrą przyczepność no ale chyba jakieś granice są. Szkoda mi tylko 90zł. Czy jest szansa że jak się tochę wytrą to będzie lepiej? 1. zapoznaj sie z zasadami zakładania tematów 2. wiele interesujących informacji o oponach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Może to tylko dlatego że opony są nowe. Ja przy swoich miałem podobnie - na początku wszystko leciało spod kół na rower. Ale po około 100 km jak się oponki troszkę dotarły jest wszystko OKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafklim Napisano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 1. zapoznaj sie z zasadami zakładania tematów 2. wiele interesujących informacji o oponach nie powiem żeby to mi pomogło, może jakieś konkretniejsze linki do wiadomości o oponach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.