mooozgh Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 witam, mam problem z Pulsometrem marki Sigma PC9. Problem polega na tym że pulsometr czyta sygnał tylko z bardzo bliskiej odległości opaski. Podczas bieganie, odczyt jest nie przerwany, natomiast podczas jazdy rowerem, już nie odczytuje sygnału, nawet jeśli pulsometr mam założony na kierownicę, lub na ręce. Odczyt zaczyna się dopiero, jak pulsometr zbliżę w okolice klatki piersiowej. W ustawieniach nie mam żadnej możliwości regulacji... Jakies pomysły? Ktoś ma taki sam problem? Dodam że problem się pojawił po wymianie baterii, na nową(!), taką samą... Może to wina baterii? Zapraszam do dyskusji
qrczakzul Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Hmm, u mnie przestaje łapać jak jadę bez trzymanki, pulsometr mam na kierownicy. Oddałbym na twoim miejscu do reklamacji. Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
Gromosmok Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Wymieniłeś baterie w pasku i pulsometrze?
mooozgh Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Napisano 7 Kwietnia 2014 a no nie i nawet nie wiedziałem że pasek tez ma baterie, i pewnie tu jest pies pogrzebany ... dzieki za pomoc, do zamkniecia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.