ironmanyou Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Witajcie! Na wstępie chciałbym się przywitać serdecznie i pozdrowić wszystkich. Śledziłem już wiele tematów, ale nie znalazłem odpowiedzi. Pytam więc: 1. Co sądzicie o tym rowerze? 2. Czy warto go kupić na pierwszy rower szosowy? (wcześniej jeździłem góralem z marketu, ale baaardzo chce szosówkę) 3. Czy kwota 600 zł za używkę z zeszłego roku jest opłacalna przy zakupie tego roweru? 4. Czy rama 26" będzie dla mnie odpowiednia? mam 179 cm wzrostu i jakieś 80 cm luzu między klejnotami a podłogą na boso. Bardzo prosiłbym o szybkie odpowiedzi i rady, gdyż rower nie będzie długo na mnie czekał. Oto specyfikacja: Dawes Giro 300 Frame: 6061 Aluminium with road race geometry Fork: Steel Power blade unicrown Front Derailleur: Shimano FD-A070 Rear Derailleur: Shimano RD-A070 Number of Gears: 14 Shifters: Shimano STI ST-A070 14 speed Chainset: Compact alloy crank Chainrings: 50/34Tx170mm Bottom Bracket: Sealed semi-cartridge Cassette: Shimano MF-TZ21 14-28T Chain: KMC-HV500 Pedals: Resin with clips and straps Brakeset: Promax RC-453 calliper Brake Levers: Shimano ST-A074 Handlebars: Alloy Oversize clamp with short reach, short drop Stem: Alloy Ahead Headset: FSA Zero stack Ahead 1.1/8" Grips: Cork tape Rims: Alloy double wall black with CNC sides Front Hub: Alloy 36 hole QR Rear Hub: Alloy 36 hole QR Spokes: Steel UCP Front Tyre: Kenda K-196 700×26c Rear Tyre: Kenda K-196 700×26c Saddle: Dawes Comfort Road Seatpost: Alloy micro adjust 27.2mm x 300mm Accessories: Ping type bell Weight: Not Specified Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Temat został usunięty.<br /><br /><strong>Prawdopodobna przyczyna usunięcia:</strong><br />- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu<br />- podobny temat już istnieje<br />- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.<br /><br />Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.