Skocz do zawartości

[strój] z własnym nadrukiem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam zamiar zamówić strój kolarski z nadrukiem firmy która ma mnie sponsorować. I czy mogli byście mi podać firmy wraz z cennikiem?

Dzięki pzdr

które by mi taki strój zrobili

Napisano

Witam. Mam zamiar zamówić strój kolarski z nadrukiem firmy która ma mnie sponsorować. I czy mogli byście mi podać firmy wraz z cennikiem?

Dzięki pzdr

które by mi taki strój zrobili

Ja nie robiłem, więc nie wiem, ale:

https://www.google.pl/search?q=nadruki+na+koszulkach&oq=nadru&aqs=chrome.2.69i57j69i65j0l4.3291j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

Daj znać jak Ci zadzwonisz / odpiszą jakie są ceny.

Napisano

sprawdź firmę prinz. robiłem u nich strój bluza cos ok 170zł koszulka i spodenki drugie tyle wyceny sa idndywidualne i zależne od ilości zamówienia

• 3 tygodnie później...
Napisano

kurde nie wiem jakim cudem ale nie wyświetliło mi sie info że ktoś odpowiedział w tym poście. Wiesz co o ile dobrze pamiętam to przy zamówieniu dwóch kompletów strojów kolarskich czyli spodenki i koszulka chcieli 140zł/strój. Ale napisz im @ najlepiej to Ci wycenią nic Cie to nie kosztuje. Zresztą patrząc po dacie kiedy zadałęś pytanie to pewnie to zrobiłeś ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...