Goodballsports Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Witam. Mam zamiar zamówić strój kolarski z nadrukiem firmy która ma mnie sponsorować. I czy mogli byście mi podać firmy wraz z cennikiem? Dzięki pzdr które by mi taki strój zrobili
pietia79 Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Witam. Mam zamiar zamówić strój kolarski z nadrukiem firmy która ma mnie sponsorować. I czy mogli byście mi podać firmy wraz z cennikiem? Dzięki pzdr które by mi taki strój zrobili Ja nie robiłem, więc nie wiem, ale: https://www.google.pl/search?q=nadruki+na+koszulkach&oq=nadru&aqs=chrome.2.69i57j69i65j0l4.3291j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8 Daj znać jak Ci zadzwonisz / odpiszą jakie są ceny.
Baltazaros Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 sprawdź firmę prinz. robiłem u nich strój bluza cos ok 170zł koszulka i spodenki drugie tyle wyceny sa idndywidualne i zależne od ilości zamówienia
Goodballsports Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Napisano 5 Kwietnia 2014 W google wpisywałem Ale we wszystkich stronach nie było cennika tylko żeby napisać e-mail To jak Baltazaros myślisz ile by kosztowało zamówienie prostej koszulki kolarskiej z nadrukiem firmy?
Baltazaros Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 kurde nie wiem jakim cudem ale nie wyświetliło mi sie info że ktoś odpowiedział w tym poście. Wiesz co o ile dobrze pamiętam to przy zamówieniu dwóch kompletów strojów kolarskich czyli spodenki i koszulka chcieli 140zł/strój. Ale napisz im @ najlepiej to Ci wycenią nic Cie to nie kosztuje. Zresztą patrząc po dacie kiedy zadałęś pytanie to pewnie to zrobiłeś
llancer Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 polecam firme verge-cala nasza druzyna ma od nich koszulki,spodenki,bluzy itd.
Kakadu90 Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Na Allegro tego jest od groma. Przykład: http://allegro.pl/koszulka-sportowa-termoaktywna-oddychajaca-nadruk-i4127878142.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.