Dzordaneiro Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Ma ktoś jakies info o zdjęciach i wynikach ? dystans był koło 43 km
Rikko Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Przed startem włączyłem endomondo i naliczyło dokładnie 41,78km. Szkoda, że zrobił się mały zator na początku maratonu. Ja ogólnie jestem zadowolony ze swojego startu. Do organizacji też nic nie mam, choć nastawiłem się na 36-39 kilometrów a w rzeczywistości trzeba było jeszcze trochę pociągnąć. Spożyjcie w miarę szybko izotoniki, które każdy uczestnik otrzymał na początku, przeważnie miały datę ważności do 20 kwietnia. : )
Klosiu Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Fabryczne izotoniki nie psują się nawet wlane do bidonu i zostawione na tydzień . Laczek, k....! A tak mi się dobrze jechało, jeszcze w dobrej grupie przejechaliśmy ten asfalt pod wiatr w okolicach 35 km/h, a już w tym śmierdzącym rozjechanym rzepaku przed punktem widokowym prawie glebnąłem na zakręcie i wtedy zauważyłem szmatę pod przednim kołem . Ale mimo założenia dętki i samotnej jazdy przez ponad 30km (choć w końcówce już bywała walka) wynik tylko 5 minut gorszy niż w zeszłym roku, więc jestem dobrej myśli co do formy. I tylko 43 miejsce open. Ale naprawdę świetnie mi się jechało, parę niedociągnięć w treningu zauważyłem, ale wszystko do poprawienia.
Michaster Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Ja tam debiutowalem, i szczerze myslalem ,ze bedzie delikatnie lzej. A tutaj ogien od samego poczatku do konca srednie tetno z wyscigu 169 wiec naprawde nie bylo proznowania. Wedlug gpsu wyszlo mi 41,5 km. Dobrze ,ze jednak wzielem dwa bidony bo chwilami slonce grzalo i sie przydalo. Musze przyznac ,ze albo ludzie maja dobra forme albo u mnie jej brak, jak na debiut mysle ,ze nie najgorzej 257 open. Do poprawy na pewno szybsze wchodzenie w zakrety bo tutaj duzo chodzilem, max predkosc podczas koncowki i zjazdu 59,5 km/h!
farmer Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 no to max prędkość tez możesz poprawić ja na 26'' miałem 64km/h a 29 calowcy grzali jeszcze szybciej
adhed Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Ja nienawidzę takich szybkich zjazdów, nie wiem jak u Was było, ale w Świeradowie ludzie grzeją strasznie szybko i można popędzić ile tylko fantazja nas poniesie, bo jest i stromo i długo w dół, ale kurcze jak sobie pomyślę co bym sobie zrobił ja się wywrócę, to.... boli hehe Wolę mniejsze prędkości, ale za to techniczne sekcje ;P
Dzordaneiro Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 W sumie to były tylko dwa takie zjazdy, jeden krótszy, drugi dłuższy i to pod koniec, a takie odcinki są dobre bo przez tą chwilę nogi troche odsapnąć mogą Wystukane z Lumii 800
Mod Team michuuu Napisano 14 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 14 Kwietnia 2014 szczerze myslalem ,ze bedzie delikatnie lzej. A tutaj ogien od samego poczatku W zamierzchłych czasach na moim pierwszym maratonie miałem takie same odczucia. Grzejesz na maksa, płuca wypluwasz a obok wyprzedzają jadąc jak by bez wysiłku. Musze przyznac ,ze albo ludzie maja dobra forme albo u mnie jej brak, Pewnie i jedno i drugie. Trzeba jeździć na zawodach bo dopiero wtedy widzisz swoje miejsce w szeregu i ile potrzeba jeszcze treningu i czego brakuje.
wojtas7 Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 no niestety jak sie trenuje to potem nie jest wcale łatwiej ,jest tak samo trudno tylko po prostu szybciej ;-)
arroyo Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Dla zainteresowanych klubowe zdjęcia i krótki film z wyścigu: https://plus.google.com/photos/105479128468102583795/albums/6002025701356881553?banner=pwa
Rikko Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Na stronie zostały podane nieoficjalne wyniki. Na 414 uczestników maratonu na dystansie mini zająłem 158 miejsce, z którego jestem bardzo zadowolony. Nie ma natomiast jeszcze zdjęć na stronie Foto MTB. A może nie wyszykuje tylko mojego numeru..
123pla Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Pytanie do "megowców" - też dostaliście extra ~17% dystansu do pokonania ?
arroyo Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Ooo widać kolega pierwszy raz w Dolsku to standardowy bonus na rozpoczęcie sezonu. Pamiętaj że cały cykl jest "for fun" można się spodziewać wielu niespodzianek w przeciągu sezonu
123pla Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Faktycznie, Dolsk pierwszy raz Ja jechalem MINI ale ciekawi mnie czy megowcy rzeczywiscie 72km pokonali czy tez sporo wiecej
FotoMTB Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Ma ktoś jakies info o zdjęciach i wynikach ? dystans był koło 43 km Witam. Zdjęcia z Dolska są już www.FotoMTB.pl oraz zajawka na www.facebook.com/Fotomtbpl Zapraszam i do zobaczenia w Olejnicy. Będziemy czekać gdzieś w krzakach z naszymi obiektywami.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.