koziol Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam Koledzy Forumowicze! Zwracam się do Was z pytaniem takim: jakie macie sposoby na czyszczenie owijek kierownicy? moja jest,a raczej była biała... Próbowałem kilku specyfików i rezultaty marne,więc może ktoś z Was mi podpowie jak przywrócic im biel? z góry dzięki za odp Koziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Skoro próbowałeś już wszystkich sposobów, które zostały niejednokrotnie opisane na forum i żaden z nich nie zadziałał, to biel przywrócisz kupując nowa owijke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Odpowiedni kolor możesz przywrócić zmieniając obecny na inny Taki już urok bieli w rowerach - naprawdę białe jest to czego się nie używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 http://szosowaszosa.blogspot.com/2013/10/kochanie-mozesz-mi-wyczyscic-owijke.html Działa? Nie wiem. Spróbować? Warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatchris Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ciepła woda + szczoteczka + mydło i szorujemy tylko uważać na kierunek wykonywanych ruchów żeby nie uszkodzić owijki. Schodzi aż miło - przynajmniej w moim przypadku ale kupiłem już czarną owijkę, żeby mieć spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ja posiadam taki środek. Bardzo dobrze czyści różne powierzchnie. Miałem kiedyś owijkę na kierownicy. Biały kolor jest fajny, ale to walka z wiatrakami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Zmienić kolor owijki na czarny na pewno pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloniu Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Też ostatnio stanąłem przed dylematem przy renowacji szosy. Chciałem dać białą owijkę do białego lakieru ale problemy z brudzeniem się takiej owijki skłoniły mnie do czarnego koloru. Częste czyszczenie owijki na pewno skróci jej żywot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.