Piter233 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam, na początek przedstawię kilka informacji o sobie: w tym roku kończę liceum i stoję przed wyborem studiów. Kolarstwo trenuję od maja ubiegłego roku, od lipca ub. roku z pulsometrem. Wobec tego zrodził się pomysł aby zostać trenerem kolarstwa, czyli pracować w czymś co lubię (wręcz uwielbiam).Na razie znalazłem tylko ofertę AWF Wrocław - niestety, potrzebne są trzy lata w kwalifikowanym klubie. Najbliższy znajduje się ok. 15 km od mojego miejsca zamieszkania, więc do tej pory było to trudne do zrealizowania, ale zamierzam się do niego zapisać w najbliższym czasie.Moje pytanie jest następujące: czy są inne sposoby na zostanie trenerem kolarstwa? Najbardziej póki co interesują mnie studia zaoczne, ale rozważę każdy inny sposób. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinBB Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Powiem ci tyle-musisz najpierw postartować troche w maratonach wszelakiej maści,i wydaje mi się że conajmniej te 5 lat być w świadku rowerowym,a żeby zacząć innych uczyć,to te 10 to takie minimum chyba.. Jedyne co ci pozostaje to na razie trenować ale siebie^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Oczywiście nie chodziło mi o to aby zacząć natychmiast - studia trwają 5 lat, przez ten czas planowałem nabrać doświadczenia. Niestety, ale chyba nie ma innego sposobu - trudno, zaczekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.