Gryzzli Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam! Poszukuję roweru enduro/freeride do 3000zł, jestem amatorem jazdy rowerowej, któremu marzy się rower freeridowy. Uwielbiam jazdę górską i zjazdy, chciałbym amortyzator o skoku 140mm i amortyzowaną ramę. Ważę 76kg i mam 180cm wzrostu. Aktualnie jeżdżę na Kellysie Magnus i to nie jest to czego szukam. Szukałem trochę po sieci w poszukiwanie takiego rowerku, niestety nie znalazałem. Ewentualnie myślałem o zbudowaniu roweru od podstaw, tylko jak wspomniałem jestem amatorem i się na tym nie znam, poradził by mi ktoś co i jak? Z góry dziękuję
premier2 Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.