MaxWayne Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Poszukuje mapy offline w teren, do tej pory używam apki dla leśników mlas mini(mogę polecić), z tym, że czasem jest problem bo nie ma zasięgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemot Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 KaMap. Jest do tego programu dużo map dostępnych po pobraniu offline. Po odpaleniu GPS szybko Cię też lokalizuje Xperia Acro S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xonix29 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Polecam Locus + dokupienie wektorowej Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxWayne Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Coś wiecej, jakie mapę kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Compass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Jak masz zaciecie informatyczne to mozesz sobie za darmo skompilowac GPSMid na Androida albo J2ME z mapa oparta na openstreetmap. Z tego co testowalem w okolicznych lasach, sa na niej prawie wszystkie drogi pozarowe i nieoficjalne wydeptane sciezki. http://sourceforge.net/apps/mediawiki/gpsmid/index.php?title=Getting_started Mozna tez sciagnac gotowca, ale z tego co widzialem, ostatnia wersja jest z 2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxWayne Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Ostatecznie używam kamap, super mapy jak papierowe, tylko cena 15zł jest nie wporządku bo papierowe kosztują 7zł, jak ktoś kasy nie ma to jest wersja cracked. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykreset Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Osmand dobra aplikacja 10 map za free do sciągniecia jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxWayne Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Używałem, ale do lasu się nie nadaje, nie pokazuje drog leśnych i ma stare mapy jakimś cudem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.