Garp Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie znalazłem podobnego tematu, więc: znacie jakieś koszulki w stylu t-shirt? Tzn. bez stójki, bez zamka pod szyją, bez odblaskowych wstawek? Kształt zwykłego t-shirta z kieszonką na plecy. Znalazłem tylko żółte Lidlowe na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrociu Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Znalazłeś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Nie Kupiłem tą o której wspominałem. Ale przydałaby się jeszcze jakaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna119 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Może udałoby się coś znaleźć w koszulkach biegowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.