Cin22 Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam!Mój poprzedni rower dostałem na komunię i działał 2 dni. Teraz mam lat 17 i planuję kupić jakiś trwalszy rowerek.Tras wielkich robić nie będę, raczej nie będę uczestniczył w żadnych wycieczkach rowerowych.Codziennie kilka razy trasa po drodze ok 300m.( od domu do babci) Od czasu do czasu polne dróżki ( nie żaden las ciężki).Niekiedy wypady do sąsiedniej miejsowości 2-5km.No i takie wieczorne "obczajki". ) No to teraz konkrety Marzy mi się rower LAZARO EV-3 2014 za 1179złZ tego co się zorientowałem to najlepszy stosunek ceny do jakości.Żeby go kupić musiałbym to zrobić na raty, no ale dałbym radę.Pytanie tylko, czy w mojej sytuacji nie wystarczył by np rower ROMET RAMBLER 4.0 za 849zł No i jeszcze są KROSSY, które wyposażeniem odpadają(tourneye, wolnobiegi o których słyszałem żeby unikać) no ale jednak jest FIRMA to może też by wystarczyły?Wtedy:Kross HEXAGON X2 za 1149złKross HEXAGON V3 za 899złKross HEXAGON V2 za 769zł A może WY macie jakieś konkretne typy odpowiadające moim oczekiwaniom ?
premier2 Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.