gajutrw Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Tak jak w temacie, nowe, nieuzywane. Cena 20zl plus 6zl przesylka priorytetowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietyjek Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Czy to na 100% pasuje do SLX-ów bo jakoś nie mogę znaleźć informacji w necie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Odpowiem za kolegę - tak pasuje do SLX M666 oraz M675 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 SLX M666 M-665 Jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ok , mój błąd Do 596 także będzie git . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietyjek Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Tak jak w temacie, nowe, nieuzywane. Cena 20zl plus 6zl przesylka priorytetowa. Jetsem zdecydowany, proszę napisz mi na PW jak możemy dokonać transakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jetsem zdecydowany, proszę napisz mi na PW jak możemy dokonać transakcji. Nie moge napisac Ci PW, albo masz wylaczona opcje pisania wiadomosci. SPRZEDANE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 7 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.