Giggy Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam, Mam do sprzedania rower męski MTB GIANT YUKON koła 26", stan BDB, przerzutka tył DEORE, manetki SHIMANO, całkowity przegląd, regeneracja i modernizacja w 2013 roku, rama rozmiar L, kolor biało niebieski, opony Schwalbe Land Cruiser (nowe) dodatkowo mogę dorzucić Schwalbe CX COMP, amortyzator EPICON LOD (powietrze / olej) - gwarancja z IR, hamulce tarczowe mechaniczne SCHIMANO przód, AVID tył także na gwarancji, siodełko Selle Italia MAX SLR, licznik bezprzewodowy SIGMA 1200 plus, gripy PRO TEC, rower aktualnie po przeglądzie w marcu 2014.https://www.dropbox.com/s...ksa6/lamrBjTK1IMozliwość obejrzenia roweru w Lublinie.Cena PROMOCYJNA 1099 zł kupiłem nowy rower i ten muszę szybko sprzedać; (wymiana amortyzarora + hamulce i opony w tamtym roku kosztowały mnie ponad 1000 zł) KONTAKT: 512 147 410
Fenthin Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.