Hegrat Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Witam. Chciałem się Was doradzić odnośnie ramy. Póki co jeżdzę od 4 lat na Santa Cruz Heckler 2006 starszy model na kołach 26" rozmiar L. Jest bardzo wygodna fajnie się składa w zakrętach i nie ma z nią wiekszych problemów tylko jest na mnie za mała. Mój wzrost to 190cm i jest dosyć niewygodnie. I chciałbym zmienić na coś nowego tym razem na XL. Poszukuje ramy o podobnej geometrii wiadomo że z większym rozmiarem będzie inna ale chodzi mi o podobną konstrukcjie i dobrą prace zawieszenia bez efektów bujania choć za to bardziej odpowiada damper . Zastanawiam się nad specialized epic marathon 2010 czy jest to dobry wybór?? Kwota jaką chce przeznaczyć to jest powiedzmy maksymalnie do 2800zł. I gdzie szukac ramy o rozmiarze XL na allegro pojawiają się sporadycznie. Prosiłbym o jakieś fajne propozycje odnośnie nowej ramy.
Schwefel Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.