Skocz do zawartości

[manetka] Kupiona prawa a gdzie lewa.... ?

LUTY123

Rekomendowane odpowiedzi

shimano-versteller-set-altus-sl-m370-39v

Witam kupiłem manetkę ten model dokładnie ten (popielaty-szary) ale tylko prawą manetkę druga mi nie była potrzeba na razie i potrzebowałem pieniędzy na coś innego. Tylko nie wybrałem koloru sprzedawca przysłał mi kolor popielaty jak na załączonym obrazku jakoś mnie to nie obchodziło ale teraz jak chcę kupić lewą pod kolor to mnie krew zalewa jest srebrna, czarna ale nie ma tej  popielatej nie tylko na allegro ale w Google szukałem wszędzie gdzie się da ma ktoś może jakiś pomysł gdzie ją dostanę ?

Wydaje mi się, że ten popielaty się zrobił z jakiegoś nieznanego powodu i przechowywania manetki. Może na słońcu i kolor wyblakł, albo inne zjawiska paranormalne. Z tego co wiem Shimano robi, albo wersję S - Silver, lub B - Black. Żadne popielate, czerwone i inne takie nie. Tak bardzo czarna nie będzie pasowała?

Wygląd też się liczy :P jak dla mnie ma wszystko działać i wyglądać. Ale tak jak kolega napisał że to kolor czarny, dzięki za informacje. To jak hamulce hydrauliczne prawą kupił bym białą, lewą czarną, kierownica czerwona, rama pomarańczowa, zielona korba i różowe koła w życiu  takim bym nie wyjechał nawet na wieś ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...