kzysek92 Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Cześć, może już po fakcie ale jednak chciałbym zapytać o coś więcej na temat tego roweru, czy jest to dobry sprzęt, czy jest wart wylicytowanej ceny, może jakieś ciekawe informacje na temat tego jednośladu. Przybliży ktoś mi ten pojazd ? Link do aukcji: http://allegro.pl/piekny-szosowy-peugeot-vitus-shimano-600-bcm-i4096723463.html
marian600 Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja też mam peugeota z takimi krótkimi hakami i mogę Ci powiedzieć, że w ostrym jest z tym problem, bo albo łańcucha nie moge naciągnąć bo koło już siedzi na samym końcu haków albo ośka jest na samym wejściu i trochę niebezpiecznie. Ale to zależy od przełożenia. Do tego mam pytanie, bo nie ma info odnośnie rozmiaru. Brałeś "tak o" czy pytałeś się o rozmiar? Edit: Kłamałem, rozmiar 53. Czytanie ze zrozumieniem..
grzegosz Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Na tych fotach haki nie wyglądają na specjalnie krótkie, ale nie wiem, jak to wygląda normalnie, bo tu jest zaciskiem zasłonięte... może jest możliwość pogłębienia.No rury Vitusa to nie absolutna kanaliza, ale mimo wszystko cena trochę wysoka.
marian600 Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Ja na przełożeniu 3 na takich hakach mam duży problem ale nie chce pogłębiać, bo w sumie nie chce zrypać ramy. Autorze robisz coś z tym rowerem czy śmigasz na klasyku?
kzysek92 Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Napisano 4 Kwietnia 2014 Nabywcą jest mój brat a mnie ciekawi ten egzemplarz, czy jest to dobry sprzęt. Myślę że będę mu go podkradał bo z ostrym kołem nie miałem jeszcze doczynienia Proponujecie jakieś modyfikacje to podrzuca je dla brata.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.