Skocz do zawartości

[Plecak] Max FloPak firmy Setté USA

KondiKona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

Czy jest ktoś może posiadaczem tego plecaka ? Mam okazję kupić go za bardzo rozsądną cenę (160 pln ) i zastanawiam się czy jest sens ? Co prawda zastanawiałem się nad zakupem MULE (Camelbak) ale cena jest prawie 2 razy tańsza ... więc czy warto

http://www.setteusa.com/accessories/maxflo_100oz.htm

Szczerze to nie znam tej firmy i nie wiem jakie są opienie nt. temat.

pzdr.

Kondi

Napisano

Nie mam maxa ( 100oz ) a zwykla wersje ( 70oz )

Plecak naprawde solidny ( o ile dobrze wiem to sette to linia produktow pricepointa - pricepoint.com ) - uzyte materialy nie sa gorsze od materialow uzytych w camelach , szwy tez solidne. Uzywam takiego plecaka od tamtego roku i jak na razie malinka.

Wklad moze faktycznie troche odstaje - ma mniejszy otwor wlewowy i troche bardziej kiepski zawor.

Ale za tak mala cene ( ja dalem 19$ ) produkt wrecz wzorowy :angry2:

Napisano

dzieki Bart za info.

Przemyslalem kilka spraw i stwierdzilem, ze najlepszym plecakiem dla mnie bedzie Camelbak CHAOS, nawet juz go zamowilem ;-). W plecaku Sette i Mulle mialbym problem z zapinaniem ochraniaczy na piszczele/kolana, z tej siateczki moglybymi wypadac podczas jazdy.

A tak znalazlem fajna strone www w USA i zmowilem za 63$ CHAOS ;-)

Napisano

A jak przesylka ? Ile Cie wykosztuje przeslanie plecaka ?

Zakupu gratuluje - bo jak by nie bylo - wszystkie camelbak'i z ktorymi mialem do czynienia to byly solidne produkty.

Napisano

i to jest najpiękniejsze ... nic nie zaplace za przesylke, poniewaz przyjedzie ona w bagazu mojego kuzyna ktory przylatuje do PL w odwiedziny ;-)

troche sie zastanawialem nad pojemnoscia, zastosowaniem i wykonaniem plecaka ktory potrzebuje ... wyszlo mi, ze chaos jest wlasnie tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...