DaVoo Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Witam. Ktoś może podpowie, co temu hamulcowi brakuje, gdzie to można dokupić i za ile? http://allegro.pl/hamulec-hydrauliczny-avid-juice-ultimate-7-przod-i4110593855.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Brakuje klocków i "sprężynki" http://rowerowy.com/sklep/czesci/klocki_hamulcowe/do_ham_tarczowych/prod/ebc_394_gold Link daje w celach poglądowych. To czy lepsze są A2Z czy co innego to temat na inną dyskusję. Z tego co widzę to większość producentów sprzedaje taki komplet. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez PeGie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 3 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 No i brak carbonowej klamki która fabrycznie była w tym modelu, zastąpiona alu z niższego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 brak klocków oraz głownej sprężyny, która jest zintegrowana z zaciskiem. Hamulec pochodzi z jakiegoś roweru, pewnie ze speca. Klamka jest oryginalna, nigdy nie było tam karbonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 A no tak, zasugerowałem się tytułem, teraz sprawdziłem logo na klamce, istotnie 7-kach było alu, dopiero ultimate miał więgielek Co do samego zakupu, osobiście bym sobie darował. Proszenie się o problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaVoo Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Dzięki. Mnie najbardziej ta sprężyna martwi. Poza tym, podobno hamulec sprawny i bez wad, ale wiadomo...używka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 da się jeździć bez sprężynki, jedynie klocki mogą dzwonić/wypaść na dziurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Można za te wystające haki które blokowały sie za blaszkę przywiązać jakiś drucik lub nitka je przywiązać do zacisku i raczej nie wypadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi