scirocco Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Chciałbym w tym sezonie kupic jakieś wytrzymałe spodenki. Z tego co czytałem to polecane są Endura Humvee, Fox oraz Troy Lee. Zależy mi na wytrzymałości bo do tej pory wszystkie "cywilne" szybko sie niszczyły. Chciałbym też, by były dość lekkie i przewiewne. Czy Troy Lee z tej aukcji są oryginalne http://allegro.pl/troy-lee-designs-tld-dh-moto-spodenki-szorty-fox-i4097775216.html bo podejrzanie tanie. Coś polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Sprawdz nowe Endura mtr. Drogie jak szlag ale rewelacyjnie zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scirocco Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Generalnie Endura jakościowo jak wypadają przy Fox, Troy Lee czy Alpinestars? Znałem wszystkie te firmy poza Endurą właśnie. Cenowo to podobna półka widzę. Endura nie jest polska nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 szkocka z tego co ki wiadomo. mam endura hummvee i mile zaskoczył mnie materiał na zdjeciach myślałem że są cieńkie tymczasem materiał jest dość gruby i solidny, może i nie są jak sinletrack z cordury ale mi akurat wystarczają, nie jestem downhillowcem. nie miałem doczyniemia z innymi wszyscy z którymi jeżdżę mają endury i nikt nie narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Idz do pierwszego sklepu i pomacaj bo ich ciuchy sa specyficzne. Mysle ze sie nie zawiedziesz . Uzytkuje rekawiczki ,koszulki, pampersy, softshella a nawet skarpety i wszystko trzyma poziom, nic sie nie rozlatujee. Dobre jest to ze endura pilnuje cen wiec w wiekszosci stacjonarnych sie nie przeplaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Popatrz na Plaztzangsta jeszcze. Mam Bulldogi i Humvee, jak dla mnie Platzangst jest lepiej wykonany i przemyślany. Ale ani jednych ani drugich bym nie nazwał lekkimi i przewiewnymi . A te TLD z pierwszego linku lepiej bezpśrednio ściągnąć z aliexpress , bez marży pośrednika M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Co powiecie o takich spodenkach? http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb-id_8295613.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Podług Humvee po prostu są do dupy... Przymierzałem je i kupiłem Humvee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 potwierdzam. byłem w decathlonie wczoraj i z ciekawości na nie spojrzałem, spędziłem przy nich z minute, cieńszy materiał niź endura moźe i bardziej oddychający ale brak wzmocnienia w kroku sugeruje iż będą miały tendencje do przecierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BialyMadball Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Chciałbym w tym sezonie kupic jakieś wytrzymałe spodenki. Z tego co czytałem to polecane są Endura Humvee, Fox oraz Troy Lee. Zależy mi na wytrzymałości bo do tej pory wszystkie "cywilne" szybko sie niszczyły. Chciałbym też, by były dość lekkie i przewiewne. Czy Troy Lee z tej aukcji są oryginalne http://allegro.pl/troy-lee-designs-tld-dh-moto-spodenki-szorty-fox-i4097775216.html bo podejrzanie tanie. Coś polecacie? Te Troye już z rok czy nawet dwa lata temu tyle kosztowały. Sporo ludzi w tym jeździ i nie spotkałem się jeszcze z negatywnymi opiniami. Jest to dosyć popularny model i jak masz tyle floty możesz je brać bez obaw. Sam chce sobie takie kupić jako drugie spodenki. Sam obecnie jeżdżę w Royalach i po 4 latach użytkowania mam tylko kilka przetarć, a w górach miałem trochę tych gleb. Jak kupujesz to z myślą o FR czy nawet MTB to patrz na grubość materiału. pamiętaj, że w głupi sposób można sobie rozedrzeć spodenki w głupim miejscu, więc to też jest istotne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Generalnie Endura jakościowo jak wypadają przy Fox, Troy Lee czy Alpinestars? Z tego co czytałem szorty Foxa jakościowo poleciały na łeb, dlatego raczej nie warto. Endura robi bardzo dobre ciuchy, ja mam szorty Zyme i jakość wykonania b.dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jak pisałem , lepiej te TLD zamówić tu , po 30$ chodzą http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=tld+moto&catId=200005096&initiative_id=AS_20140404033235 M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.