klon Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Nazwa: Ekscentryk NS Eccentric custom (2014) Data dodania: 03 kwiecień 2014 - 00:13 Nie podano Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 widzę , że masz krzesło Silverado szukam czegoś nowego dla siebie i to jest w gronie zainteresowań jak byś opisał wrażenia ? potrzebuję płaskeigo/podgiętego tyłu (tak jak więlszość WTB ma) ale zastanawiam się czy nie jest ono za szerokie w kroku (w połowie szerokości i nie ma za chudego czuba? w jakiej pozycji jeździsz, bo ja raczej w mocniej pochylonej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 @@bartnik, polecam Silverado, wcześniej miałem Rocket V i było dla mnie trochę za wąskie, bardziej się wpijało w 4 litery Najlepiej jakbyś gdzieś przetestował jak się na nim siedzi, bo wygoda siodełek to bardzo indywidualna kwestia. Jeżdżę delikatnie pochylony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
klon
Nazwa: Ekscentryk NS Eccentric custom (2014)
Data dodania: 03 kwiecień 2014 - 00:13
Nie podano
Zobacz rower
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.