wigry Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 https://goo.gl/maps/dLVDl Jechał ktoś z Was tą trasą? Z Szczyrku do Wisły - jest z górki,płasko czy pod górkę? Jak patrze na Streetview Google to w zależności jak obrócę kierunek to zawsze jest z górki
Fenthin Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 Nie jechałem, ale może pomogę. Do takich zastosowań proponuję Google Earth zamiast Google Maps. Możesz sobie wtedy obejrzeć profil wysokościowy trasy
wigry Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Napisano 2 Kwietnia 2014 No właśnie tego szukałem-wysokości. Próbowałem też ustawiać Trasę w Endomondo ale nie pokazywało,trzeba ją najpierw przebyć.
erzurum Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 to pojedź tak jak na "gugle strit wiu", będziesz miał cały czas z górki.
Basiq Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 jest pod górkę, a później z górki - między Szczyrkiem i Wisłą jest Salmopol (biały krzyż) na który trzeba się wdrapać
Mod Team Pixon Napisano 2 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2014 Jak wyżej, jest tam około 8 km podjazdu. Później trochę więcej zjazdu. Podjazd nie jest bardzo wymagający.
beskid Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 Możesz sobie wtedy obejrzeć profil wysokościowy trasy Bardziej dokładnie się już nie da; http://www.altimetr.pl/przelecz-salmopolska2.html Samo pytanie jest dziwne biorąc pod uwagę, że na byle mapie po drodze jest przełęcz.
Mod Team Pixon Napisano 3 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 3 Kwietnia 2014 Samo pytanie jest dziwne biorąc pod uwagę, że na byle mapie po drodze jest przełęcz. Widocznie kolega na lekcje geografii nie uczęszczał
erzurum Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 ja temat odebrałem jako prowokację tym bardziej, że autor nie ma 11 lat.
wigry Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Napisano 3 Kwietnia 2014 .. pro wo ka cje Tak,planowałem to od dawna.Jest to szeroko zakrojona akcja.Epicentrum eskalacji mającego powstać konfliktu przełamałeś tym jednym słowem i moja cała skomplikowana taktyka wojenna, z uknutym w podziemiach mojego domu planem spaliła na panewce... Tak na poważnie-będę miał za sobą około 100km(mój rekord 150),dlatego bałem się,że miejscami ta droga może wyglądać tak : a ja tak:
beskid Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 Sarkazm jest tu bez celowy. Tym bardziej, że nadal się pogrążasz. Czy tak jest w stanie wyglądać to co zaznaczyłeś na mapie a dokładnie droga wojewódzka nr. 942
Mod Team Pixon Napisano 3 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 3 Kwietnia 2014 Temat wyczerpany, zamykam dyskusję
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.