GEMON Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam, potrzebuje pomocy przy kupnie roweru, ale mam problem ze znalezieniem czegoś właściwego dla mnie, a wiec zdecydowałem się na 26 calowe koła, ponieważ mam zamiar często zjeżdżać z ulicy w las powiedzmy, jeśli chodzi o opony, to aktualnie mieszkam w Holandii gdzie jest masa wspanialszych ścieżek rowerowych w lasach, ten rower powinien ogarnąć jakieś korzenie, lekkie zjazdy i chciałbym się poczuć pewniej na piasku, oraz nie chciałbym się zajechać na ulicy z jakimiś szerokimi oponami, ponieważ zamierzam robić na nim także dłuższe wypady gdzie będę poruszał się w większości ulicą. przydała by się możliwość zamontowania bagażnika, ponieważ na wakacjach wybieram się na kilku dniowy wypad, mam 180cm wzrostu, amortyzator z możliwością blokady co przyda się chyba na ulicy, rower musi jakiś lepszy osprzęt np. Shimano Alivio, nie wiem jakiej firmy rower chciałbym kupić. Ogólnie jestem strasznie niezdecydowany i jestem otwarty na wasze propozycje. Rower zakupie za 2 miesiące, prawdopodobnie w Rzeszowie aby nie składać roweru z paczki i móc przymierzyć go na miejscu. Jeśli coś by mnie naprawdę zaciekawiło byłbym skłonny dopłacić jeszcze trochę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.