Skocz do zawartości

[1000] Czy opłaca się kupić ten rower

hero512

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja nie wiem nie znam się ;) dlatego tu jestem i proszę o pomoc Ostatni mój rower jest z komunii a mam 23 lata wiec moja znajomość rowerowa mieści sie wiecie gdzie tyle co koło napompować lub coś wymienić nie znam sie na nowościach itp;) ja po prostu szukam roweru takiego na dłuższe wycieczki chciałbym coś na niego załadować nie dużo i ruszyć w Polskę;) jeździć sobie tu i tam nocować raz w hotelu raz gdzie się da i tak sobie jeżdzić całe lato lub póki kasa sie nie skończy;)taki chill ;)

Napisano

Czyli tego moge brać śmiało http://allegro.pl/mocny-treking-lazaro-senatore-v2-shimano-acera-m-i4091542844.html . W ofercie jest napisane że rower jest dostępny w rozmiarze ramy 21'' czy on bedzie w porządku co do mojego wzrostu 186, a może warto poszukać w sklepach tego rowerku i przymierzyć? co myślisz o kupowaniu przez neta?

Wypowie sie ktoś jeszcze?

W sklepie go raczej nie znajdziesz niestety. One prawie wyłącznie przez allegro są dostępne. Co do rozmiaru, to 21" powinien być dobry. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...