Skocz do zawartości
  • 0

Leopard Road Cat (szwajcarski sprzęt) (2012)

bieluk

Pytanie

Nazwa: Leopard Road Cat (szwajcarski sprzęt) (2012)<br />Data dodania: 02 kwiecień 2014 - 15:44 <br /><br />Rower kupiłem 1 kwietnia 2014 jako używany. Podana przez mnie cena orientacyjna to tak naprawdę wartość roweru z cennika szwajcarskiego marketu COOP w przeliczeniu na kurs franka z 01.04.14 r. Ja zapłaciłem za niego 599 zł na Allegro :)

http://www.coop.ch/pb/site/bauhobby/node/179586/Lde/index.html#ArtikelID=;;price.0=299;price.1=899.1

Dane techniczne:

Rama 19" - ALUMINIUM 6061 (rama wyprodukowana w Szwajcarii)

koła- 28 cali aluminiowe ALEXRIMS ACE-18, PRZEDNIE NA PIAŚCIE SHIMANO Z DYNAMEM W PIAŚCIE

przerzutka tył- SHIMANO DEORE

przerzutka przód- SHIMANO ACERA

manetki- SHIMANO ALIVIO 3x8 BIEGÓW

Pedały - SHIMANO / PD-M324

hamulce- V-BRAKE TEKTRO ALUMINIOWE

klamki hamulcowe- TEKTRO TENERA

amortyzator przedni- RST SMART T7

korba- ALUMINIOWA SHIMANO

kierownica- ALUMINIOWA

mostek- ALUMINIOWY Z REGULACJĄ KĄTA POCHYLENIA

sztyca podsiodłowa- Z AMORTYZACJĄ

siodełko- VELO SENSO

opony- MAXXIS USA model: OVERDRIVE

Trudno coś o tej marce znaleźć bo produkcja przeznaczona jest na szwajcarskie markety COOP. Trzeba jednak przyznać, że jak na rower "marketowy" ma solidny osprzęt. Nie ma porównania do polskich marketowców. Nie ma co jednak porównywać zarobków przeciętnego Szwajcara do Polaka dlatego też jakość też inna. Rower kupiłem jako używany, ale wygląda praktycznie jak nieużywany. Poza kilkoma malutkimi rysami wszystko w stanie idealnym. Chyba stał u poprzedniego właściciela w garażu i jeździł nim sporadycznie na niedzielny wypad za miasto. Specjalista zajmujący się naprawą rowerów powiedział, że jest prawie jak nówka sztuka. To mój pierwszy rower od czasów podstawówki, a mam 30 lat więc ciężko mi go reklamować. Jeździ mi się po prostu na nim świetnie. Jest cichutki, przerzutki działają na dotyk palca. Dla mnie to on płynie nie jedzie. Jestem z niego bardzo zadowolony i mam nadzieję, że będzie mi długo służył.<br /><br /><br />Zobacz rower

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...