Shax Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 Dziendobry, moja kobieta zakupiła sobie ostatnio rower i przyszedl na dniach, oczywiscie w czesciach niczym klocki lego. Nigdy wczesniej nie skladalem roweru (tym bardziej bez instrukcji, ktora jak widac przydałaby mi się a ktorej nie ma). Na stronie z ktorej kupilem tez niestety nie ma zdiec w lepszej jakosci wiec nie mam pojecia gdzie idzie dana czesc... konkretnie chodzi o dziwne male haczyki przy przednim kole. Nie mam pojecia czy mam pod nie podczepic np. rurki od przedniego błotnika, czy moze te haki maja wejsc w dziurki w ... (jak to sie nazywa ... zaden ze mnie znawca) jak jest kierownica, to tam gdzie koło sie trzyma sa dodatkowe dziurki. Moze lepiej to na zdieciach bedzie widac.Co z tymi haczykami? ps: jesli to zly dzial to najmocniej przepraszam, ale szukalem i nic lepszego nie znalalzem , co nie znaczy ,ze takiego nie ma... moze jestem poprostu glupi i sfrustrowany po drugim dniu skladania roweru bez skutku PS2: Aaaa i nie wspomnialem, ze chociaz mialoby to sens to kiedy wkladam te haczyki w owe dziurki ze zdiecia to tak jakby o milimetr czy dwa nie pasowaly i kolo jest odrobine odsuniete (moze tak ma byc?) nie jest wcisniete tak mocno jakby moglo byc. Bez tych haczykow kolo wchodzi milimetr/dwa glebiej
artofnois Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 tak , to ma wejść w te otwory , a jest po to coby przy słabo skręconych śrubach własne koło Cię nie wyprzedziło
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.