Skocz do zawartości

[1600]Używana kolarka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka! Przymierzam się do kupna pierwszej szosy, nie ukrywam że mimo posiadania mtb będę głównie jeździł na niej. Moglibyście mi coś doradzić? Na razie nie mam żadnych linków, ale piszę z fona i nie mam jak. Z góry dzięki! Pozdrówka!

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Jesteśmy w prawie identycznej sytuacji mój budżet jest nieco większy i znalazłem coś takiego: 

http://www.decathlon.pl/rower-szosowy-triban-500-id_8239801.html

Wiem że piszesz o używanej jednak warto rozważyć tą opcje. Tutaj jest dożywotnia gwarancja na rame i 2 lata gwarancji na osprzęt do tego ten rower nie jest zły (jakiś super też nie). Zaobserwowałem że większość dyskusji w tym przedziale cenowym na temat rowerów szosowych kończy się na tym rowerze. Oglądałem go w decathlonie wydaje się OK. Jednak jest trudno dostępny  dzwoniłem na infolinię i podobno nie ma rozmiaru 57 nigdzie w mojej okolicy oraz w sklepie internetowym. 

Nie masz obaw przed używanym sprzętem za te pieniądze? Dla mnie takie kwoty są już dość spore i boje się używek, nie ufam sprzedawcą.  

Napisano

Taka kwota właśnie nie jest spora >.< ogólnie decathlon ma fajne rowery, ten triban też jest spoko, jednakże nie ma rozmiaru na mnie (57). Ja rozpatruję raczej używki, tym bardziej że kumpel powiedział mi że przy aluminiowym widelcu mi ręce odpadną

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

• Mod Team
Napisano

Ty chcesz kopić rower za 650 zł, czy za 1500 zł ? Różnica jest 2,5 krotna, więc coś tu nie gra...

Nie ma też za bardzo czego porównywać. Chcesz mieć zmianę przełożeń w klamkach na kierownicy, czy w manetkach przy ramie?

Napisano

Chopdzi o to że nie wydam 2000 tyś na używany rower, masz coś godnego polecenia w tej granicy? 

Z używek najlepiej jak najtaniej do 1000 max. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...