Pociskacz Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam. Jakiś czas temu niefortunnie uszkodziłem ramę karbonową. Zakleiłem te miejsca izolacją i odłożyłem naprawę na później. Ubytki są tylko w lakierze i powstaje teraz pytanie. Czym je usunąć? Warstwa lakieru jest dość gruba więc może jakaś szpachla czy żywica? Kompletnie się na tym nie znam, dlatego też piszę.
Mod Team Puklus Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 4 Kwietnia 2014 Najlepiej zamalować owe miejsca takim samym kolorem i tyle. Reszta jest dość pracochłonna.
marcinBB Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Poszukaj serwisu sprzętu wędkarskiego lub tzw. "rodbuldierów"(ludzie budujący wędziska),mają oni odpowiednią wiedzę jak i materiały żeby to pomalować czy coś naprawić!
jasskulainen Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 olac i jezdzic dalej ja w mojej karbonowej ramie mam o wiele gorsze dziurki juz 2 rok i jakos nic sie nie rozpadlo
Pociskacz Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Napisano 15 Kwietnia 2014 Dzięki za odpowiedzi. Na dzień dzisiejszy obkleiłem to wszystko taśmą izolacyjną.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.