roko70 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Na wstępie parę słów o sobie. W wyniku wypadku (2 lata temu) 75% zanik mięśni w prawym udzie. Od 2 miesięcy lekkie treningi i rower. Mam 43 lata 187 cm 112 kg Na dzień dzisiejszy jestem w stanie przejechać około 30 km 3xtyg ze śr prędkością około 15 km/h w pagurkowatym terenie. Bardzo proszę osoby,które mają wiedzę o radę,jakie odrzywki stosować na przyrost mięśni,polepszenie kondycji i spalanie tłuszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Proponuję bezzwłoczny kontakt ze specjalistą a nie szukanie porad na forum. Wg mnie tylko rehabilitacja i ew. trening zalecony przez fizjoterapeutę może skutecznie pomóc odzyskać w pełni sprawność i nie ma co na tym oszczędzać. Samemu lepiej też nie ryzykować z obciążeniem czy intensywnością treningu po takiej kontuzji a już na pewno nie brać odżywek na przyrost mięśni czy spalanie tłuszczu. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 2 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 przyrost mięśni,polepszenie kondycji i spalanie tłuszczu. Osobiście zmieniłbym kolejność - odchudzanie, przyrost masy mięśniowej,kondycja. Zacząłbym jednak od wizyty u specjalisty. Aha- słownik ortograficzny też się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.