kubasias Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Temat nie aktualny zamowilem Grand Canyona al 5.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ovDarkness Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Mam ten sam dylemat co OP, ale trochę inne warunki brzegowe: Ważę 93kg, mam 177cm wzrostu, noga 85cm (około). Cena zakupu obydwu rowerów jest w moim przypadku dokładnie taka sama i wynosi 3.2K Jest to poza budżetem jaki przeznaczyłem na ten cel, więc jakiekolwiek dopłaty wyższych modeli nie wchodzą w grę. Giants też będę kupował zdalnie, bo go nie ma w sklepach. Przymierzałem się do 27.5" w rozmiarze M. Było ok. Czy schodząc półkę niżej dużo stracę? To mój pierwszy rower od 15 lat. Nigdy nie jeździłem na niczym przyzwoitym dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hetmanek Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Canyon Yellowstone 4.9 to bardzo przyzwoity rower z amorkiem powietrznym. W stosunku do Talona zbytnio nie odstawał. Mnie na Grand Canyon i kołach 29" się naprawdę fajnie jeździ, rower pewnie się prowadzi ale pozostaje zwrotny (yellowstone ma taką samą geometrię). Zmierz dobrze przekrok, bo jesteś na granicy rozmiarów. Jeśli faktycznie noga to 85 cm to śmiało rozmiar M. Ja mam 180 cm i nogę 83 i Mka jest w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasias Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 88 to granica przekroku.medzy mka a lka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rufio36 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Panowie doradźcie...brać Grand canyona 5.9 czy rometa ramblera 3.0. Mam już mętlik w głowie, myślę od 3 tygodni i pustka w głowie, rometa mogę mieć za 3100 zł, ale nie jestem przekonany co do marki, natomiast GC 5.9 podoba mi się wizualnie i sprzętowo. Pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasias Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 jak nie przeszkadza Ci okres oczekiwania do września + miesiąc opóźniania ze strony canyona to brałbym canyona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 kubasias poka tego canyona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasias Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Nie kupilem rower zamowiony w kwietniu dostalbym po wakacjach ... kupilem cube ltd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rufio36 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Kubasias możesz podpowiedzieć ile czasu czekales na zwrot kasy od canyona po rezygnacji? Niestety zamówiłem gc 5.9 i już zmieniają termin dostawy poraz drugi.Jakaś kpina.Moja cierpliwość dobiegła końca.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi