pajomcek001 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Muszę kupić kask, przeglądam na razie internet szukając tego co mi się spodoba, bo w sklepach w moim mieście króluje badziew i bezguście (choć to ostatnie to rzecz dyskusyjna). Spodobał mi się Giro Aeon, lecz jego cena niestety ostudziła mój zapał. Ale może ktoś z forumowiczów zna kaski o podobnym wyglądzie, ale w cenie zdecydowanie bardziej budżetowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Met Veleno ? http://velo.pl/wyprzedaz/40 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 btw, te kaski można używać do lekkiego mtb, czy są to typowo szosowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja tam widzę że Veleno jest w dziale kaski MTB więc ... TAK Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Wg. mnie Estro bardziej przypomina Aeona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 To ja wam coś zdradzę... Estro to Veleno bez daszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.