slasal Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam Rowerową Brać Potrzebuje jaka jest długość klami w elixirach podaną w cm, a także długość zmieżoną od uchwytu, mam nie typową kiere i nie wiem czy mi wejdę, w zał. foto o co mi chodzi Wszyscy jezdza na avidach i nikt nie wie jakie wymiary ?? Ktos może zmierzy ? Cytuj
exo Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Długość od uchwytu - 11cm Długość klamki - 8cm (wymiar niebieskiej lini na zdjęciu) Cytuj
tobo Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam Rowerową Brać Potrzebuje jaka jest długość klami w elixirach podaną w cm, a także długość zmieżoną od uchwytu, mam nie typową kiere i nie wiem czy mi wejdę, w zał. foto o co mi chodzi Wszyscy jezdza na avidach i nikt nie wie jakie wymiary ? ? Ktos może zmierzy ? Może dlatego ci wszyscy nie wiedzą, bo trudno zrozumieć to co piszesz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi