Skocz do zawartości

[rower zakup] Rambler 7.0

szalik88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rower Romet RAMBLER 7.0 co o nim sądzicie ? Jesli nie on , to jaki mi polecacie. Będę jeździć głownie po mieście i lesie.

Napisano

Który rocznik i za ile go możesz dostać? W grę wchodzi tylko zakup w sklepie stacjonarnym? Ile masz wzrostu? Głównie po mieście, czy głównie po lesie? Jeśli głównie po mieście, to czy zastanawiałeś się nad crossem?

Więcej informacji, ziom :)

Napisano

Mam 178 cm wzrostu , będę jeździć głownie po mieście i lesie. Rower mogę kupić nowy za 1500 zł , rocznik 2014.

Napisano

Zastanawiałem się nad crossem ale wolałbym jednak MTB. A jakiego crossa w takiej cenie byś polecił ?
Jestem trochę zielony w tym temacie , chciałbym kupić rower do 1500 zł który służyłby mi dobrych pare lat .

Napisano

Niestety do 1700 zł już nie dołoże bo i tak na początku planowałem coś dużo tańszego kupić ale oceniłem ,że jednak warto trochę więcej wydać żeby potem nie żałować :)

Tak o ten chodzi, wszędzie on kosztuje ok 1900 zł więc naprawdę miałem szczęście ,że tak tanio mi się udało go znaleźć.

Dziękuję Ci za pomoć , pozdrawiam.

Napisano

No, tylko jak go będziesz brał, to może porównaj osprzęt roweru ze specyfikacją z netu. Czasem zdarza się, że ta się może różnić na minus, co tłumaczyłoby tak znaczną różnicę w cenie :)

Napisano

Według parametrów podanych w necie jest taki sam jak na stronie producenta , niestety będę go zamawiać przez internet więc dopiero po zakupie będę pewien czy wszytsko się zgadza, ale licze na to ,że będzie ok :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...