kamil8545 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam, Może ktoś z Was zna jakieś ciekawe trasy w okolicy Rzeszowa? Przeprowadziłem się tu niedawno i staram zapoznać się z okolicą tą bliższą i dalszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zur555 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jeśli chodzi o moje okolice (20 km od Rzeszowa) to zapraszam: http://www.czudec.pl/trasy-wycieczkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elel Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Jakie okolice i jakie trasy Cię interesują? Szosa, MTB,... ? Okolice bliższe: to co podał zur555 można połączyć z tym. Trochę asfaltu, sporo fajnych szutrówek i innych polno-leśnych wynalazków. A to tylko południowy zachód od miasta, a mamy jeszcze południowy wschód Bo jak już zapewne wiesz - po północnej stronie to raz, że płasko, a dwa, że A4 i inne budowy Ale za to fajne lasy i trochę piachu / błota. Jak okolice dalsze: Bieszczady rulez! Jak szosa - to ja nie wiem , ale podobno fajnie się chłopakom śmiga np w stronę Przemyśla, albo Jasła. No i znów Bieszczady, oczywiście. Najlepiej wbijaj na forum rzeszowskie. Opisów czy tracków to nie znajdziesz za wiele, ale zawsze się można podłączyć do jakiejś wycieczki, w celach poznawczych A potem to sobie wybierzesz co lubisz. Ja się na przykład szykuję do śmignięcia żółtym szlakiem PTTK, może w tą lub następną sobotę.Jutro będę wiedział coś więcej, to wpiszę w kalendarzyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GileSimon Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Wystarczy wybrać się za miasto. Kierunek wschód Rzeszowa, albo południe. Teren górzysty, więc można dobrze pedałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.