Perzon Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Nazwa: MBK (Motobecane) Sprint (1990) Data dodania: 31 marzec 2014 - 23:16 Rower kupiłem w tym roku, po zakupie wymienione zostały dętki, linki, łożyska w sterach i nasmarowany łańcuch.Rower zachowany jest w oryginalnym stanie (fabryczny lakier + naklejki). Szukam więcej informacji na temat tego modelu. Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Miałem kiedyś taki rower , tylko był w kolorze biała perła . fajny sprzęt, przejechałem nim wiele, wiele kilometrów.Wymieniłem tylko koła na wysoki steżek, te fabryczne były jak dla mnie zbyt mało sztywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perzon Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Też planuje wymianę póki co tylko tyłu na wysoki stożek i opon - nie lubię opon z paskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perzon Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 UPDATE :Z racji problemów z tylną przerzutką oraz posiadania drugiego roweru, postanowiłem ten przerobić na single speeda. Orginalna kierownica baranek ustąpiła miejsce dla skróconego risera, który zamiast gripów otrzymał owijkę w niebiesko - czarnym kolorze oraz klamkę Tektro.Na dniach planuję wymianę tylnego wolnobiego na jednorzędowy oraz odkręcenie jednego z dwóch blatów z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perzon Napisano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Perzon
Nazwa: MBK (Motobecane) Sprint (1990)
Data dodania: 31 marzec 2014 - 23:16
Rower kupiłem w tym roku, po zakupie wymienione zostały dętki, linki, łożyska w sterach i nasmarowany łańcuch.Rower zachowany jest w oryginalnym stanie (fabryczny lakier + naklejki). Szukam więcej informacji na temat tego modelu.
Zobacz rower
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.