Perzon Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Nazwa: MBK (Motobecane) Sprint (1990) Data dodania: 31 marzec 2014 - 23:16 Rower kupiłem w tym roku, po zakupie wymienione zostały dętki, linki, łożyska w sterach i nasmarowany łańcuch.Rower zachowany jest w oryginalnym stanie (fabryczny lakier + naklejki). Szukam więcej informacji na temat tego modelu. Zobacz rower
zadra1965 Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Miałem kiedyś taki rower , tylko był w kolorze biała perła . fajny sprzęt, przejechałem nim wiele, wiele kilometrów.Wymieniłem tylko koła na wysoki steżek, te fabryczne były jak dla mnie zbyt mało sztywne.
Perzon Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Napisano 2 Kwietnia 2014 Też planuje wymianę póki co tylko tyłu na wysoki stożek i opon - nie lubię opon z paskami
Perzon Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Napisano 9 Kwietnia 2014 UPDATE :Z racji problemów z tylną przerzutką oraz posiadania drugiego roweru, postanowiłem ten przerobić na single speeda. Orginalna kierownica baranek ustąpiła miejsce dla skróconego risera, który zamiast gripów otrzymał owijkę w niebiesko - czarnym kolorze oraz klamkę Tektro.Na dniach planuję wymianę tylnego wolnobiego na jednorzędowy oraz odkręcenie jednego z dwóch blatów z przodu
Pytanie
Perzon
Nazwa: MBK (Motobecane) Sprint (1990)
Data dodania: 31 marzec 2014 - 23:16
Rower kupiłem w tym roku, po zakupie wymienione zostały dętki, linki, łożyska w sterach i nasmarowany łańcuch.Rower zachowany jest w oryginalnym stanie (fabryczny lakier + naklejki). Szukam więcej informacji na temat tego modelu.
Zobacz rower
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.