Czesia Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Probowalam wyregulowac przednia przerzutke w rowerze, przed przypadek uwolnilam linke z mocowania przy przy przerzutce. Probowalam ja ponownei zamocowac jednak po kilku zmianach biegow mocno traci napiecie, zakladam, ze to wina zamocowania przy samej przerzutce (ktore sama rozluzlilam) a nie manetki (ale moge sie mylic, regulatorem przy manetce tez krecilam w te i we wte ). Pol dnia spedzilam na ogladaniu tutoriali etc (wiec prosze mi ich nie linkowac ), ale nigdzie nie znalazlam zblizenia na to, jak zamocowac linke do tego konkretnego typu przerzutki. Pytanie moze banalne ale nawyrazniej cos robie zle Zalaczam zdjecia, mam nadzieje, ze ktos wypatrzy blad i wytlumaczy co robie nie tak
Fenthin Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.