MarcinGoluch Napisano 13 Czerwca 2006 Napisano 13 Czerwca 2006 Interesuja mnie opinie uzytkownikow o w/w srodkach. Jako ze dostalem gratis w serwisie brunoxa bikefit (hehe mialem wlasnie kupic)trzeba go przetestowac. Pierwsze wrazenia to rzeczywiscie niewiele sie do tego lepi - to PLUS,a MINUS to ze strzela suport po smarowaniu i nie wiem czy wymylo cos czy jest luz. Czy rowniez uzywacie ktoregos Brunoxa, jak nakladacie i jak czesto smarujecie? Pozdrawiam! Marcin G.
Dar28 Napisano 15 Czerwca 2006 Napisano 15 Czerwca 2006 Właściwości Brunoxa i WD40 są takie same a ten pierwszy mniej smierdzi
MarcinGoluch Napisano 21 Czerwca 2006 Autor Napisano 21 Czerwca 2006 Ok temat troche sie przykurzyl ale zapytam kolege. Ktory to Brunox ma wlasciwosci takie jak WD40? Jest ich w chwili obecnej z 10 rodzaji.
Wilku89 Napisano 21 Czerwca 2006 Napisano 21 Czerwca 2006 ja wlasnie kupilem na allegro brunox turbo spray i wedlug instrukcji forumowiczow i zdobytego doswiadczenia, bede smarowal golenie amora i wpuszczal troche pod uszczelki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.