Emde Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Witam, poszukuję roweru do wypadów zarówno po mieście jak i poza miastem. Wyczytałem, że moim wymaganiom sprosta rower cross. Poszukałem trochę i wpadły mi w oko modele Kross Evado 1.0 i 2.0 2014, chyba, że bardziej opłaca się kupić z rocznika 2013? Jako, że nie znam się na rowerach zupełnie i będzie to mój pierwszy taki rower prosiłbym was o radę, który wybrać. Czy warto dopłacić do wersji 2.0 czy może polecacie zupełnie inną firmę? Jako, że jestem osobą bardzo szczupłą to waga chyba nie gra roli? Wzrostu mam niecałe 180 cm.
Fenthin Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.