Skocz do zawartości

[specyfikacja, wycena] Co to za rower ?

LaserDGL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na początku witam was bardzo serdecznie bo jestem tutaj nowy i mam nadzieje że bardzo dobrze trafiłem  :)

Trafiłem na wasze forum z dwóch powodów, pierwszym powodem jest to, że mam rower którego nie używam od kilku lat, otrzymałem go w prezenie urodzinowym i bardzo mało go używałem gdyż nie pasuje do mnie i nie wygodny jest dla mnie i chciałbym go sprzedać ale kompletnie nie mam pojęcia co to za rower i co on takiego ma i ile jest wart, nie znam jego danych technicznych bo kompletnie się na tym nie znam a jak wiadomo by sprzedać potrzeba znać jego specyfikację. Czy mógłbym liczyć na wasza pomoc ? Przedstawiam poniżej zdjecia, zrobiłem tyle ile uważałem za słuszne mam nadzieję że na tej podstawie pomożecie mi dla was specjalistów to pewnie bułka z masłem :)

Drugim powodem jest to że chce rozpocząć poważniejszą przygodę rowerowa i mam zamiar kupić coś dla siebie bo niestety rower o którym mowa w tym temacie kompletnie nie jest dla mnie - jest nie wygodny dla mojej osoby i moich wymagań ale o tym jak sprzedam ten i będe wiedział ile potrzebuje dołożyć kasy.

Przepraszam z góry jeśli temat założyłem w nie odpowiednim dziale - prosze o wyrozumiałość i przeniesienie.

thumbnails.jpg 2_t.jpg 3_t.jpg 4_t.jpg 5_t.jpg 6_t.jpg 7_t.jpg 8_t.jpg 9_t.jpg 10_t.jpg 11_t.jpg 12_t.jpg 13_t.jpg 14_t.jpg 15_t.jpg 16_t.jpg 17_t.jpg 18_t.jpg 19_t.jpg 20_t.jpg 21_t.jpg 22_t.jpg 23_t.jpg 24_t.jpg 25_t.jpg 26_t.jpg 27_t.jpg 28_t.jpg 29_t.jpg 30_t.jpg
Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro

Napisano

A jaka jest jego specyfikacja ? Bo takiego samego nigdzie nie znalazłem i nie wiem co on ma a to niezbędne by go opisać do sprzedaży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...