matis1906 Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Z tą fotką to nie banalny pomysł , zrobię tak . Zmienię pozycję , przysunę do kierownicy o kilka mm siodło , zobaczę jaki będzie efekt. Mogę jeszcze dodać być może istotną notkę że : miałem kiedyś poważnie przewianą szyję i mam delikatnie ograniczony ruch głowy w lewą stronę. To też może mieć wymierny wpływ na ból. Przesyłam zdjęcie , choć nie wiem czy cokolwiek uda się z niego wywróżyć. Twarz zamazana - bo wstyd. http://pokazywarka.pl/n36m9f/#zdjecie11026405 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hetmanek Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Matis, wygląda że masz sporą różnicę wysokości siodła i kierownicy. Nie drętwieją ci nadgarstki przy okazji bólów karku? Możesz spróbować zrobić taki test, jadąc pod lekką górkę, spróbuj podnieść ręce znad kierownicy, jeśli nie sprawia to problemów to balans ciała i wysunięcie do przodu masz raczej OK. Co do ograniczenia ruchowości, jeśli w jedną stronę możesz przekręcić głowę bardziej to najprawdopodobniej masz jakiś przykurcz, spięcie i trzeba to rozpracować. Polecam dobrego rehabilitanta, ale naprawdę osobę sprawdzoną, która cię obejrzy, rozmasuje i nastawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.