LUTY123 Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Witam planuje kupić amortyzator 29" biały Wiec tak znalazłem pewien amorek http://tablica.pl/oferta/amortyzator-rst-29er-bialy-CID767-ID5mRxF.html#8ce439f636 tylko nie wiem dokładnie o co chodzi z tym RST jak ona pracuje ile wytrzyma, mam niby jeden rowerek na RST jakoś to jeździ ale szału nie ma ogólnie to jest innego typu. Wiec tak amortyzator będę wykorzystywał jak to na rowerze MTB, zjazdy, kamienie, ogólnie startuje w maratonach a tam teren bywa ciężki i wyboisty. Więc czy to coś wytrzyma taki teren (obecnie mam Sr Suntour XCR ale ma luzy, leje się i blokada skoku nie działa tylko jak go podniosę do góry to działa, ogólnie boję się że mi coś odleci) :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Na moje oko to jest Suntour XCT lub XCM w wersji MLO - z mechaniczną blokadą. I jeszcze te nalepki SID.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Też mi to na coś takiego wyglądało ale napisał koleś Rst a ja w nich nie gustuję wiec może jakiś tak wygląda. A co do wytrzymałości, wytrzyma to taka jazdę jak mówiłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Będzie to regres względem XCR'a. Szukaj jakiejś używki Tory, XC32 czy Raidona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asked Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Na 100% to nie RS SID! Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Natomiast na 100% jest to XCM MLO. Więcej niż to, o czym wspomniał kporys pisać nie trzeba, szkoda zawracać sobie głowę tym widelcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi