koco Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Tak jak w temacie. Co sadzicie o takim kole?? Bo chcialbym zmienic kolo i nie wiem co wybrac. Kumpel chce mi je opchnac za 100zl. Prosze o komentarze Pozdrawiam Koco niikt nie wyrazi opini na temat tego koła ?? Prosze chociaz o jedna opinie czy to sie oplaca czy to jest dobre kolo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gtix Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Zależy do czego maja być te koła,bo jak do xc to spokojnie wytrzymają.Ale jakieś wieksze katowanie to odpada bo mój kumpel miał te koła używał je do street'u i obręcze szybko padły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Do XC na pewno stykną. Sam mam DM18 na przodzie i wytrzymuje dużo - nic jej nie jest od poł roku katowania ( + wcześniej 1 rok w XC). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.