Basel04 Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Witam Szukam nowego roweru dla siebie i dla mojej żony w przedziale cenowym od 800-1300 zł, może być model z 2013/2014. Rowery mają głównie służyć do jazdy rekreacyjnej w weekendy po polnych piaszczystych drogach, leśnych dróżkach, sporadycznie trochę asfaltu.Córka miała kupionego Krossa F3. Myślałem raczej o takich markach jak Kross, Romet, Decathlon. Myślałem dla mnie o Hexagon X3 lub Rambler 3.0 i odpowiednikach damskich. Jak oceniacie też trwałość tych rowerów. Co polecacie w tym przedziale cenowym? Pozdrawiam Sebastian
Mod Team safian Napisano 30 Marca 2014 Mod Team Napisano 30 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.