Dudi353 Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Witajcie Koledzy! Wczoraj zdecydowałem się na zdjęcie starej bieżni sterów z Mosso, który nie ma wcięcia w koronie, aby podważyć bieżnię. Problem mój polega na tym, że nie mam już pomysłu jak podważyć bieżnię, żeby móc dostać się pod nią śrubokrętem. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Nóż, wbijasz pod bieżnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Próbowałem, ni ch..a. Starałem się w bić też bardzo mały śrubokręt, zdarłem sporo lakieru, ale dalej się trzyma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 No to słabo próbowałeś Ja tak robię w pracy i zawsze działa. Widelec w imadło, hakami do góry, imadło zakręcone kilka cm poniżej bieżni (żeby usztywnić przy młotkowaniu), nóż z cienkim możliwie sztywnym ostrzem, przystawiasz je do miejsca gdzie bieżnia łączy się z koroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 No to jutro będę musiał wypróbować, a może bym rozgrzał bieżnię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Udało się Metoda nóż+ imadło+ młotek jest świetna Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ciekawy sandwich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.