MATYS Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Było już wiele tematów o oponach, jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Jakie najlepsze semi-slicki mogę kupić za 80zł na komplet? Czy semi-slicki są rzeczywiście najlepszym rozwiązaniem, jeżeli jeżdżę większość czasu po utwardzonych drogach? Czy Schwalbe Black Jack była by dobrym rozwiązaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Schwalbe Black Jack Jak dla mnie zwykła Black Jack jest ciężka - ok. 860g (26” x 1,9) dlatego szukać trzeba wersji light (droższej) A o pytanie o semi-slicki się podpinam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Nie wiem, jakie są najlepsze semislicki; wiem, że ja z moich - Conti Double Fighter Dual - jestem bardzo zadowolona . Tutaj o nich trochę pisałam - i do dziś zdania nie zmieniłam . Pozdrówko gładkie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATYS Napisano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A co powiecie na tiogi Bloodhound, Slicker AG. Zastawiam się też nad Hutchinson Rock and Road albo Rock. Wszystkie u arnika kosztują poniżej 50 zł i są bardzo lekkie, co o nich myślicie? Która byłaby najlepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafklim Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Mi sprzedawca w sklepie wcisnął semi slicki Authora i nie powiem przyczepność ok, ale zbierają i rozrzucają tyle piachu i błota że aż mi nogi brudzi mimo błotników. Kosztowały ok45 zł za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 to nieżle przepłaciłeś. cena katalogowa ok. 33 pln/ szt. ja polecam rubena flash 1.5. praktycznie to samo co author a tańsze bo ok. 20-25 pln. nie wiem jak waga u authora ale rubeny w granicach 500 g. naprawde warto jeżeli ktoś większość jeździ po mieście lub trasy asfaltowe i utwardzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.