Rafol Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Witam, Mam opcję kupienia tego amorka. Dł. rury - 20,5cm. Nie mam możliwości fizycznego zmierzenia dł. glówki i sterów, gdyż rama wisi jeszcze w sklepie. Na stronie pisze, że dł h/t wynosi - 120mm (http://www.author.eu/en/bikes/2012/traction-2012-en/) Dł mostka -55mm. Jak wysokie mogą mieć stery, bo nie mogę znaleźć info na ten temat. Spokojnie mogę brać ten amorek i bez problemu go potem założe ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Rura 195mm styka na styk do główki ramy 145mm a to długa główka, stery najbardziej standardowe. Więc myślę ze nie masz się czego obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafol Napisano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ok dzięki za pomoc, mam nadzieję, że wszystko będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 A dlaczego chcesz Darta kupić? Za czapkę śliwek dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafol Napisano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 250zł z przebiegiem 300km więc się chyba opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 30 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Tanio to nie znaczy że dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafol Napisano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Wiem, ale cenowo się opłaca patrząc że nówka jakis 500zł. W cenie do 250zł raczej nic lepszego nie kupie. Pod moją wagę 83kg, z tego co czytałem to ten dart w miarę dobrze się spisuje. Przesiadając się z 7letniego amorka, który już praktycznie nie działa to chyba dobra opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Troszkę ciężko na darta ale cóż, jak już go masz to powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafol Napisano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi