Skocz do zawartości

[kask]Pomoc w wyborze kasku.

Mrów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam jako, że teraz przyszła kolej na zakup kasku mam prośbę do użytkowników forum o poradę kasku do 300zł Jeżdże głównie po lesie.. dzisiaj byłem w sklepie i sprzedawca doradził mi kask tyle, że nie pamietam nazwy firmy( skleroza nie boli, ale męczy :/) i pamietam ze nazwa firmy zaczynała sie na B, ale nie Bell.. no cóz pozdrawiam.. :rolleyes:

Napisano

Witam jako, że teraz przyszła kolej na zakup kasku mam prośbę do użytkowników forum o poradę kasku do 300zł Jeżdże głównie po lesie.. dzisiaj byłem w sklepie i sprzedawca doradził mi kask tyle, że nie pamietam nazwy firmy( skleroza nie boli, ale męczy :/) i pamietam ze nazwa firmy zaczynała sie na B, ale nie Bell.. no cóz pozdrawiam.. :rolleyes:

Może: "aBus" ? ;) :wink:

Pozdrawiam

Jarek

Napisano

No cóż nazwa nie jest taka ważna ( jak ktos ja zna to niech napisze opinie czy warto kupic kask). Prosiłbym takze o porady jaki kask. Thx z góry.

Napisano

Encinal jest świetnym kaskiem tylko przy upadku naderwał się daszek przy mocowaniach i musiał kleić ale skorupa po upadku cała ;) polecam ten kask :(

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja mam Lazera X3M (ok. 190PLN) i ostatnio go przetestowałem - wyrzuciło mnie przez kierownicę na ostrym zjeździe, wyrżnąłem głową aż miło... i nawet się skorupa nie podrapała :)

Za 300 jest fajny Lazer Revolution (jak to Lazery - głęboki model dla tych z wysoką głową), i ciekawe METy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...